Verzenden, retourneren en klachten

Verzenden:
Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Vaste verzendmomenten zijn maandag, woensdag en vrijdag. Is het vanwege omstandigheden noodzakelijk om hiervan af te wijken, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Voor gepersonaliseerde producten geldt een langere levertijd: 3-5 werkdagen.
U mag er vanuit gaan dat Strikje d'r om zijn uiterste best doet alle bestellingen zo goed mogelijk te verpakken. Derhalve kan het gebeuren dat tijdens onvoorzichtig transport en bezorging toch iets kapot gaat. Strikje d'r om houdt zich hiervoor niet aansprakelijk, tenzij aangetoond kan worden dat producten onvoldoende waren verpakt.

Herroepingsrecht:
Strikje d'r om verkoopt producten die te maken hebben met een houdbaarheidsdatum en waarbij zorgvuldig wordt omgegaan met de hygiene-richtlijnen. Producten worden speciaal voor u ingepakt en gepersonaliseerd. Om deze redenen vervalt het herroepingsrecht en is het niet mogelijk om producten te retourneren: na een succesvolle betaling is de koop definitief.

Klachten:
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@strikjedrom.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2021 - 2024 Strikje d'r om | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel